Fem + Trueta. Col·labora amb nosaltres!

La teva solidaritat suma

L’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta és el centre hospitalari públic de referència i el més gran de les comarques gironines. La nostra missió és atendre i millorar la salut de les persones oferint-vos una assistència especialitzada centrada en el pacient, de qualitat, segura i eficient; generant i potenciant el coneixement a través de la docència, la recerca i la innovació, i vetllant per la igualtat i el desenvolupament professional.

I com que estem convençuts que entre tots sumem, et convidem a formar part d'aquest projecte assistencial i ajudar-nos a fer del Trueta un hospital encara millor.

 

Com pots ajudar-nos?

Hi ha moltes possibilitats de col·laborar amb l’Hospital:

  • Donacions econòmiques
  • Donacions de material
  • Activitats solidàries a favor del Trueta
  • Patrocinis

Sigui quina sigui l'opció que triïs, la teva donació sempre serà finalista. Això vol dir que els diners que recaptem gràcies a la solidaritat ciutadana els destinem sempre a projectes concrets que potencien les capacitats i les condicions de l'Hospital Trueta, sobretot, pel que fa al confort i el benestar de pacients i familiars, i a l'adquisició de nous equipaments.

 

Beneficis fiscals

L’Institut Català de la Salut, del qual forma part l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, és una entitat beneficiària del mecenatge a efectes de la Llei 49/2002, de Règim Fiscal de les Entitats sense Finalitats Lucratives i dels Incentius Fiscals al Mecenatge. Per tant, els donatius efectuats en benefici d’aquest Hospital donen dret a practicar les següents deduccions, vigents des de l'1 de gener de 2024:

Persones físiques (IRPF)

  • Fins a 250€, deducció del 80% de l’import donat.
  • Més de 250€, deducció del 80% dels primers 250€ i de la resta, el 40%.
  • Donacions plurianuals que superin els 250€ a la mateixa entitat durant almenys 3 anys i que cada any l'import sigui igual o superior als dels anteriors: deducció del 80% dels primers 250€ i de la resta, el 45%.

Persones jurídiques (IS)

  • Deducció del 40% de l’import donat.
  • Donacions plurianuals a la mateixa entitat durant almenys 3 anys i cada any l'import sigui igual o superior als dels anteriors: deducció del 50% de l’import donat.

 

Projectes solidaris oberts

Aquests són alguns dels projectes que volem fer realitat gràcies al teu suport:

Si vols més informació sobre aquests o d'altres projectes que pots ajudar a finançar, no dubtis a contactar amb nosaltres per correu a mestrueta@gencat.cat o truca’ns al 972 941 341.

Foto Vull fer una donació

Projectes solidaris assolits

Aquests són alguns dels projectes que ja són una realitat gràcies a la solidaritat i la generositat de particulars i entitats col·laboradores:

 

COVID-19

 

Memòries

 

Empreses, entitats i particulars que col·laboren amb l'Hospital

Hospital