L’Hospital Trueta renova l’àrea de descans dels professionals de guàrdia amb la col·laboració d’IKEA

Les plantes 9A i 10B del centre hospitalari s’han transformat en 37 habitacions i una nova sala de descans, que la multinacional sueca ha ajudat a decorar i moblar de forma totalment desinteressada.

En el marc de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de COVID-19 i com a reconeixement a la tasca duta a terme pels professionals sanitaris, IKEA ha volgut col·laborar amb l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta fent donació del mobiliari necessari per equipar la nova àrea de descans dels facultatius de guàrdia.

La creació d’una nova unitat d’hospitalització per a pacients crítics i semicrítics amb COVID-19 a la planta 9B ha fet necessari reubicar els espais destinats als dormitoris dels metges i metgesses de guàrdia. Per aquest motiu, les plantes 9A i 10B s’han transformat en 37 noves habitacions i una sala de descans. Aprofitant el canvi, el Trueta ha volgut renovar tot el mobiliari amb l’objectiu que els espais siguin més confortables i acollidors.

Per fer-ho, ha comptat amb la col·laboració d’IKEA, que ha ajudat a decorar i moblar la nova zona de descans de forma totalment desinteressada. La multinacional sueca ha fet arribar matalassos, somiers, coixins, tauletes de nit, llums, penjadors, cadires, sofàs i altres mobles auxiliars. Tot plegat per crear un ambient que afavoreixi el descans dels professionals.

   

       

HOSPITAL
Dijous, 19 Novembre 2020

Tags: