Cirurgia Major Ambulatòria

La Cirurgia Major Ambulatòria és aquella que no requereix l'ingrés del pacient, és a dir, que en poques hores el malalt és intervingut i donat d'alta a casa seva. No totes les operacions es poden fer per aquest sistema, només les que són curtes, poc sagnants, poc doloroses i molt controlades.
 

Quan un pacient pot ser operat a Cirurgia Major Ambulatòria és el mateix cirurgià qui li ho comunica i l'informa. Aleshores, el professional mèdic remet l'usuari a les Consultes Externes d'Anestèsia, visita que pot ser presencial o telefònica. En aquesta visita es du a terme el preoperatori, és a dir, li fan un seguit de preguntes i, si cal, proves i /o li donen medicació per tal que el malalt arribi en bones condicions a l'Hospital.

Un cop intervingut, el pacient passa al postoperatori. En poques hores, el malalt rep l'alta per tornar a casa seva. El personal d'infermeria proporciona els medicaments que han de prendre i l'endemà, es posen en contacte amb el pacient per si ha sorgit alguna complicació. Tot i això, els usuaris tenen un telèfon de l'Hospital a la seva disposició les 24 hores del dia.

 

Hospital