L'Ingrés

Per ingressar, vostè ha de dirigir-se a la Unitat d’Admissió on li tramitaran la documentació. De les 8 h a les 20 h en els dies laborals ha d'accedir a Admissions des de la unitat que trobarà al vestíbul principal de l'Hospital. De 20 h a 8 h i en caps de setmana i festius, ha de dirgir-se a les admissions d'Urgències, situades a l'entrada d'aquest Servei.

Tant si l’ingrés ha estat concertat com si és a través del Servei d’Urgències, haurà de presentar els documents següents:

  • Per acreditar l’entitat que finança la seva assistència: la Targeta d’Identificació Sanitària del Servei Català de la Salut, la cartilla de la Seguretat Social, la TSE, o l'autorització de que l’entitat asseguradora es fa càrrec de les despeses.

El personal d'Admissions li indicarà on s'ha de dirigir. Un cop a la zona quirúrgica, en cas d'intrevenció, o a la planta, el personal sanitari l’informarà del funcionament del servei.

Li demanem que respecti les normes de convivència del centre, i especialment posi atenció a l'horari de visites i nombre d'acompanyants permès.

 

Hospital