Empreses, entitats i particulars que col·laboren amb l'Hospital Trueta

El nostre agraïment més sincer a totes les persones, empreses i entitats que col·laboren de manera desinteressada amb l'Hospital. La seva generositat ens permet poder disposar de nous equipaments i fer més amables i confortables algunes àrees assistencials. Entre tots fem més Trueta. Gràcies!

  Escola Bell-lloc

  • Projecte 'La Buzzy s'emporta el dolor' per prevenir i minimitzar el malestar dels nens i nenes ingressats al Servei de Pediatria que s'han de sotmetre a procediments com ara una cura, un sondatge o la retirada d'una via que, tot i no requerir anestèsia, poden generar desconfort.
  • 2 tauletes tàctils per al projecte 'Fem volar les hores' per fer més entretinguda l'estada dels infants ingressats a la UCI Pediàtrica.

  Fundación Juegaterapia. Decoració de l’àrea d’Urgències de Pediatria.

  Òptica Salas. Nova cabina de provocació al Servei de Pneumologia per diagnosticar malalties respiratòries relacionades amb la feina.

  Grup Armangué. Escalfabiberons i altre equipament sanitari per a l’UCI neonatal.

  Silvarita

  • Material per a la sala de jocs de Pediatria.
  • Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sra. Manoli Lozano. Coixins de cor per a les pacients intervingudes de càncer de mama.

  Família Jenkins. Joguines per a la sala de jocs de Pediatria.

  Sra. Rosa Aguer Teixidor. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sra. Montserrat Aguer Teixidor. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sr. Josep Maria Brunet Mateu. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Oncotrail - Fundació Oncolliga Girona. Equipament de biologia molecular per al Servei d'Anatomia Patològica.

  EurekaKids. Lot de joguines per a nens i nenes de totes les edats per a l’aula hospitalària.

  Massegur. Arbre de Nadal amb detalls per guarnir-lo per a l’aula hospitalària.

  Penguin Random House. Grup Editorial. Lot de 300 llibres per als pacients hospitalitzats que es gestionaran a través de la Biblioteca Carles Rahola.

  Família Aguer Teixidor. Espot promocional de la campanya 'Fes+Trueta', dirigit per David Pujol i produït per Doc Doc Films.

  Jaume Pahissa, OCINE i Cinemes Albéniz. Col·laboració en la difusió de l'espot promocional de la campanya 'Fes + Trueta'.

  Associació Espanyola Contra el Càncer i Sallés Hotels. Joguines per als nens i nenes ingressats.

  Sra. Carme Dalmau Planas. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sra. Roser Casals Ferrer. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sr. Pere Vehí Contos. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sra. Margarida Cassola Navarro. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

  Sra. Sara Jane Ward. Col·laboració en el projecte de millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

 

 

 

 

Hospital