23 de febrer > Jornada: "El factor humà en els errors mèdics i el burnout en medicina"

El pròxim 23 de febrer es durà a terme la jornada formativa "El factor humà en els errors mèdics i el burnout en medicina", que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital Trueta a partir de les 9 h. La jornada tractarà sobre els factors humans, ambientals, organitzatius i laborals que influeixen en el comportament en el treball i que poden afectar en la salut i en la seguretat.
En l'àmbit sanitari, s'ha vist que posant èmfasi en els factors humans podem millorar el rendiment, optimitzar el benestar, millorar la seguretat i l'experiència tant del personal com del pacient. Les estratègies per entendre i corregir els problemes derivats dels "factors humans", quan s'apliquen sistemàticament a tota l'organització, tenen un gran impacte. De la mateixa manera, obviar i ignorar la seva importància pot comportar riscos, complicacions i, a la llarga, afectar al benestar físic i mental dels treballadors sanitaris,, derivant en el que coneixem com a burnout. Aquesta jornada pretén donar visibilitat a l burnout, i crear un debat constructiu per aportar possibles solucions i millores.
Per aquesta jornada, s’han reunit ponents nacionals i internacionals de gran trajectòria i reconeixement que ens presentaran l'evidència científica i la seva experiència sobre cada tema.

Inscripció: Escanejant el codi QR que teniu adjunt en el programa de la jornada.

Programa

 

  

 

  

Document Adjunt: 

HOSPITAL
Dimarts, 6 Febrer 2024

Tags: