Aquest diumenge Girona es tornarà a sumar a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"

Foto de grup dels organitzadors de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"

 La piscina municipal de la Devesa serà de nou l'escenari central de l'acció solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple

Un any més Girona tornarà a participar a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la població al voltant d'aquesta malaltia. La piscina municipal de la Devesa serà l'escenari central a la ciutat, el proper 12 de juliol, d'aquesta iniciativa social que es portarà a terme alhora en més de 600 piscines d'arreu de Catalunya. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Girona es bolca un any més en l'esdeveniment i, a part de la piscina de la Devesa, la campanya també es farà a la piscina de Can Gibert del Pla durant el matí i a la piscina de Palau el matí de divendres.

El tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso, ha fet una crida als gironins i gironines "a participar de totes les activitats organitzades per a l'ocasió, que tenen com a objectiu contribuir a millorar els tractaments que combaten aquesta malaltia". A la presentació també hi ha assistit el coordinador de la Unitat de Neuroimmunologia i de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, Lluís Ramió i Torrentà; la cap de comunicació i sensibilització de la Fundació Esclerosi Múltiple, Núria Fusté, i la coordinadora de les campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple, Maria José Muñoz.

La campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" consisteix a convidar la ciutadania a nedar en solidaritat amb les persones afectades d'esclerosi múltiple i a comptabilitzar els metres nedats mitjançant un registre de participants. Paral·lelament, i sempre de forma opcional, es demana que es faci una aportació econòmica per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia que afecta principalment gent jove i que es calcula que pateixen unes 7.000 persones a Catalunya.
Podeu consultar-ne més informació al web http://mullat.fem.es

HOSPITAL
Dijous, 9 Juliol 2015