La Dra. Gloria Padura, nova directora de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta

La Dra. Gloria Padura, nova directora de l’Hospital Trueta

La Dra. Gloria Padura ha estat designada nova directora de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, en substitució del Dr. Antoni Juan Pastor, que aquest mes s’ha incorporat a la Direcció Assistencial de l’Institut Català de la Salut.

La Dra. Padura, de 44 anys i natural de Baracaldo (Bizkaia), és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat d’Alacant (1994) i especialista en Medicina Interna per l’Hospital Universitari Marqués de Valdecilla (1997-2002), de Santander.

Un cop acabada la seva etapa formativa, es va incorporar com a especialista al Servei de Medicina Interna a l’Hospital General de Lanzarote, Las Palmas. A l’octubre de 2003 va arribar a Catalunya, com a especialista de l’àrea de Medicina Interna adscrita al servei d’Urgències a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Aquell any també va iniciar la seva relació laboral amb el Josep Trueta com a metgessa a urgències. Al 2004 va ser designada cap d’admissions del mateix centre, enfocant així la seva carrera professional a la gestió sanitària. Va completar la seva formació amb un Màster en gestió d’institucions sanitàries. Al febrer de 2009 va assumir la sotsdirecció de Gestió de Clients i des del mes de febrer de 2013, era la directora mèdica del centre, càrrec que ha dut a terme fins a dia d’avui.

HOSPITAL
Dimarts, 4 Març 2014