El COMG reconeix l’exgerent del CatSalut Miquel Carreras, el traumatòleg Josep Lloveras i l’Hospital Bernat Jaume de Figueres

Premiats a l'edició dels Bonastruc ça Porta de 2024

El Dr. Carreras, gerent de la Regió Sanitària de Girona del 2016 al 2023, per la seva extensa trajectòria i pel seu compromís amb la professió 

El Dr. Lloveras, a la Clínica Salus de Banyoles durant 39 anys, per la seva professionalitat, dedicació, empatia i bon tracte cap al pacient

L’Hospital d’Atenció Intermèdia Bernat Jaume, pel seu creixement i per oferir una atenció rigorosa, humanista i centrada en les persones

L’acte dels IX Premis Bonastruc ça Porta del COMG també va incloure el lliurament de 5 beques Joan Bruguera per a formació mèdica que atorga anualment la Fundació Joan Bruguera de Girona, formada per l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i el COMG. Tosts els becats són professionals mèdics de l'Hospital Trueta de Girona.

Les beques, dotades amb un total de 12.000 euros, han estat per:

  • la doctora Berta Tió Muntades, resident del Servei de Cirurgia General de l’Hospital Trueta, per una rotació de dos mesos en el camp de la cirurgia esofagogàstrica a l’Amsterdan University Medical Centers.
  • el doctor Guillem Pla Escrivà, resident del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Trueta, per una rotació a la Unitat de Reanimació de Cirurgia Cardíaca de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid.
  • la doctora Meritxell Lladó Vilar, resident de Medicina Intensiva de l’Hospital Trueta, per una estada formativa de dos mesos a l’Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca de la Comunitat de Múrcia.
  • la doctora Marta Bertrand Torres, resident del Servei de Cirurgia General de l’Hospital Trueta, per una rotació específica de dos mesos en el maneig quirúrgic de la paret abdominal complexa a l’Hospital Puerta del Hierro de Majadahonda, a la Comunitat de Madrid.
  • la doctora Andrea Izquierdo Marquisà, facultativa adjunta del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Trueta, per un estudi d’optimització hemodinàmica guiada per l’índex de predicció d’hipotensió per a reduir el dany microcardíac postoperatori.

Premiats a l'edició dels Bonastruc ça Porta de 2024   Els guardonats amb les beques Joan Bruguera del COMG.

 

HOSPITAL
Divendres, 17 Maig 2024

Tags: