El Dr. M. Andree Meneses Fairlie assumeix el càrrec de Director de l'Equip d'Atenció Primària d'Arbúcies i Sant Hilari Sacalm

Dr. Meneses

Graduat en Medicina al Perú el 2011, el Dr. Meneses va realitzar el MIR en Medicina Familiar i Comunitària a Girona l'any 2013. Durant la seva formació, va completar rotacions en diversos àmbits, incloent-hi l'Atenció Primària a l'EAP de Montilivi i rotacions hospitalàries i d'urgències a l'Hospital de Palamós, culminant aquest període el 2017.

Posteriorment, va treballar com a metge d'Urgències a l'Hospital Santa Caterina i a la base del SEM G-601, abans de continuar la seva carrera al Consorci Sanitari Integral, atenent urgències a l'Hospital Moisès Broggi i a l'Hospital General de l'Hospitalet - Barcelona. El Dr. Meneses va liderar com a Director Mèdic a l'Hotel Salut de l'Hospitalet de Llobregat durant la pandèmia.

Recentment, el Dr. Meneses ha estat treballant com a Metge de Família a l'EAP Sant Feliu de Guíxols, i a partir de l'1 d'agost d'aquest any, assumeix el càrrec de Director de l'EAP Arbúcies - Sant Hilari.

HOSPITAL
Dimecres, 2 Agost 2023