El Trueta acull dues jornades per tractar de la implicació de diferents disciplines científicotècniques en la medicina

La sala d'actes del Trueta acollirà els propers dijous 22 de febrer i dijous 21 de març de 2024 a les 11.30 hores dues sessions de Cafè GIPS, jornades organitzades pel Grup Interdisciplinari de Professionals vinculats amb la Salut (GIPS) del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya que tenen per objectiu tractar aspectes cada vegada més importants en medicina. Es tracta d'un espai de participació i col·laboració amb professionals de diverses disciplines científicotècniques que, no essent estrictament mèdiques o assistencials sanitàries, tenen cada dia més presència en el diagnòstic, terapèutica i prevenció de malalties.

A les sessions del Trueta es tractarà, a la sessió del 22 de ferer, de la preparació i instal·lació de serveis hospitalaris smart i fer xarxa entre professionals de l’àmbit clínic i tècnic (vegeu el programa), i a la sessió del 21 de març es parlarà del potencial de l’enginyeria biomèdica en la gestió, la innovació i els reptes tecnològics dels centres sanitaris (vegeu el programa).

Aquests Cafè GIPS estan organitzat pel GIPS conjuntament amb l’Hospital Josep Trueta, el Col·legi de Metges de Girona, la Universitat de Girona, Enginyers Industrials de Catalunya i l’Àrea d’Innovació i Emprenedoria del CoMB. És necessari inscriure's per assistir-hi, tant en la modalitat presencial com en línia.

Programa de la Jornada del 22 de febrer

 

Programa de la Jornada del 21 de març

 

 

 

HOSPITAL
Dilluns, 22 Gener 2024

Tags: