Visita dels jugadors del Girona FC als infants ingressats a l'Hospital Trueta

Els jugadors del Girona han visitat els infants de Pediatria

Una representació del Girona FC, encapçalada pel seu president, Delfi Geli, ha visitat aquesta tarda els infants ingressats a l’Hospital Josep Trueta i els han obsequiat amb pilotes, bufandes, banderes i joguines diverses amb l’escut i els colors del club.

Els jugadors del primer equip masculí Paulo Gazzaniga, Daley Blind i Cristian Portugués ‘Portu’ i les jugadores del femení Alba Inglés, Paula Lloret i Maria Peña han completat el grup, que ha recorregut la planta de Pediatria de l’Hospital per visitar els nens i nenes ingressats, així com els que estaven atenent a les urgències pediàtriques. A banda dels obsequis, els jugadors i jugadores blanc-i-vermells també han compartit somriures amb els infants.

Des del l’Hospital Trueta agraïm la visita i compartim l’enorme il·lusió que envolta el Girona FC per l’extraordinària temporada que està fent. Us desitgem molta força i victòries per aquest 2024.

 

 

Els jugadors del Girona amb un dels nens visitats Urgències    Gazzaniga signant autògrafs en una de les habitacions de Pediatria.  

Blind signant autògrafs a Pediatria.   Portu amb Maria Peña amb un dels nens ingressats.

Els jugadors amb un dels infants atesos a Urgències.

HOSPITAL
Dijous, 4 Gener 2024

Tags: