"Private Profit over Social Benefit: com mig segle de neoliberalisme depredador ha corcat la justícia social i què podem fer al respecte" a càrrec de Sergi Ferrer-Salat, President de Ferrer, i Estefania Rico, Head of Philanthropy de Ferrer

cartell de la jornada

Us informem que el proper 29 de març, tindrà lloc la conferència "Private Profit over Social Benefit: com mig segle de neoliberalisme depredador ha corcat la justícia social i què podem fer al respecte" a càrrec de Sergi Ferrer-Salat, President de Ferrer, i Estefania Rico, Head of Philanthropy de Ferrer. L'acte timdrà lloc a les 12h a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta.

Sergi Ferrer Salat, és llicenciat en Econòmiques i Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona. És president de Ferrer des del 1998. El seu activisme en favor de l’equitat social i la justícia mediambiental es desenvolupa principalment a través de la pròpia activitat de Ferrer i de les fundacions F. de Música Ferrer-Salat, F. Ferrer Sustainability, F. Ferrer Talent i F. Finestres.

Per la seva banda, Estefania Rico és llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull i ha format part dels departaments de recursos humans de diverses empreses nacionals i internacionals, ha impartit docència universitària i ha col.laborat en projectes d’assessorament per a ONG’s. Després d’uns anys a l’equip de People & Sustainability a Ferrer, l’Estefania va passar a ocupar el càrrec de Head of Philanthropy liderant totes les Fundacions de Ferrer.

Cartell de la conferència

HOSPITAL
Dijous, 16 Març 2023

Tags: