Jornades Gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple 2022 es duran a terme els dies 16 i 17 de desembre, al Col·legi de Metges de Girona

Cartell de les Jornades Gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple 2022

Jornades Gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple 2022 es duran a terme els dies 16 i 17 de desembre, al Col·legi de Metges de Girona. Les jornades, organitzades per l'Hospital Trueta, l'Institut d'Assistència Sanitària i l'Idibgi, a càrrec de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple de Grona, estaran centrades en la present edició en les noves tecnologies aplicades a l’esclerosi múltiple, a d’altres malalties i de manera global en salut i en el sistema sanitari. Hi participen al programa experts de primer ordre en els seus respectius camps professionals; des de metgesses, metges i altres professionals de la salut dedicats a l’esclerosi múltiple i a altres malalties,  fins a responsables de departaments d’institucions públiques relacionades amb coneixement sobre el sistema sanitari català i espanyol, i directius i CEOs d’empreses privades i empreses farmacèutiques dedicades a salut.

Es podrà assistir a la jornada presencialment o de manera telemàtica a través de la plataforma zoom. La inscripció és gratuïta però obligatòria. 

Podeu fer les vostres inscripcions aquí

Podeu descarregar-vos el programa

 

HOSPITAL
Dimecres, 7 Desembre 2022