L'Hospital Trueta renova el logotip

Nou logotip de l'Hospital Trueta

Després de més de trenta anys, des de la l'Institut Català de la Salut a Girona hem cregut oportú renovar la imatge corporativa de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta. El centre va adoptar oficialment el nom del Dr. Josep Trueta i Raspall el 4 de maig de 1990, per ser una de les figures més eminents de la medicina catalana del segle, amb una especial vinculació amb les terres gironines, i des d’aleshores s’havia mantingut fidel al logotip inicial, amb poques adaptacions amb el pas dels anys.  

Ara, però, ha arribat el moment d’adaptar aquest logotip a les necessitats actuals, de modernitzar-lo. És per aquest motiu que us presentem la nova imatge corporativa del centre, que ja és oficial des d’avui mateix. 
 

Nou logotip de l'Hospital Trueta

Hem volgut fer un reestil del logotip, per mantenir l'essència original. Així, es conserven les aigües que identifiquen la ciutat de Girona, i el color taronja que ja tenien a la imatge inicial, que es combina amb un color blau més enfosquit. El canvi més destacat és la reducció del nom, per assumir la nomenclatura popular entre la ciutadania, el Trueta, amb una clara voluntat de fer-lo més proper. 

Banner web nou logotip.

LOGOTIP   A color En negre En blanc
  Horitzontal Horitzontal a color Horitzontal en color negre Horitzontal en color blanc
Centrat  Centrat a color Centrat en color negre Centrat en color blanc
Horitzontal amb Salut/    Amb Salut/ a color Amb Salut/ en negre Amb Salut/ en blanc
 

 

 

HOSPITAL
Dilluns, 21 Novembre 2022

Tags: