El pianista i participant del Concurs Internacional de Música Maria Canals, Xavier Ricarte, ofereix un concert al vestíbul del Trueta

el piano de l'hospital Trueta

En el marc de la 67a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals, el divendres, 1 d'abril de 2022, a les 12 h, el piano de l’Hospital Trueta portarà cua. I és que el pianista i concursant de l’edició d’enguany del Maria Canals,  Xavier Ricarte, de 23 anys, oferirà un concert de piano al vestíbul del centre on interpretarà quatre peces i alguna sorpresa més.

El repertori inclourà:

  • J.S BACH. Preludi i Fuga, Vol. 1 núm. 16
  • F. LISZT. Estudi Transcendental núm. 4 “Mazeppa”
  • S. RACHMANINOFF. Variacions sobre un tema de Corelli, Op. 42
  • C. GARRIGA. Dues improvisacions en silenci

Des del passat mes de febrer, el Trueta disposa d'un piano de cua cedit pel Concurs Maria Canals amb l’objectiu de millorar l’acollida i la percepció de benestar de pacients, usuaris i professionals. El piano està instal·lat al vestíbul de l'Hospital de manera permanent per tal que tothom en pugui gaudir, sàpiguen o no tocar aquest instrument. Aquesta iniciativa pretén potenciar la vessant més humana del centre hospitalari. 

L’Hospital Trueta és el tercer centre sanitari català a disposar d’un piano del Concurs Maria Canals de forma permanent i el primer de la demarcació de Girona.

Així doncs, us convidem a assistir al concert de Xavier Ricarte i a gaudir de la música!

HOSPITAL
Dijous, 31 Març 2022