El Trueta organitza una jornada de portes obertes per informar del centre als futurs metges residents

Jornada de portes obertes per futurs metges residents

Per segon any s’organitza aquesta sessió, que se celebra demà i pretén ser també un punt de trobada entre els futurs MIR i els actuals.

L’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta ha organitzat una jornada de portes obertes per demà dijous 4 d’abril, de 10 a 13 h, amb l’objectiu de poder explicar als futurs MIR que puguin estar interessats en fer la residència al nostre centre com els acollirà l’hospital, quin és el pla formatiu de les diferents especialitats i per fer-los una visita guiada per les instal·lacions sanitàries.

És el segon any que l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta organitza una jornada de portes obertes de cara a futurs residents. Durant la jornada també es preveu que hi hagi un punt de trobada entre els possibles futurs residents i els residents actuals, per tal que puguin compartir experiències, intercanviar inquietuds i conèixer de primera mà les seves opinions respecte la realització de la docència MIR al Trueta de Girona.

L’Institut Català de la Salut a Girona cada mes de maig dóna la benvinguda als residents que vénen a fer el MIR als nostres centres (tant a l’Hospital com a les ABS docents). Solen venir una quarantena d’estudiant d’arreu de l’Estat per passar a Girona entre 4 i 5 anys, segons l’especialitat per a la que es formin.

També vénen farmacèutics i infermeres que fan l’especialització de llevadora. Alguns dels residents de medicina familiar i comunitària es formen íntegrament al centre mentre que d’altres passen dos anys en el nostre centre hospitalari i després fan la seva rotació a l’assistència primària; el de Farmàcia hospitalària i de la resta d’especialitats, estan entre quatre i cinc anys a l’Hospital Dr. Josep Trueta. Per la seva banda, les llevadores hi estan dos anys.

HOSPITAL
Dilluns, 26 Març 2012