Lliurament del V Premi Bonastruc ça Porta, especial Covid-19, als metges hospitalarisLliurament del V Premi Bonastruc ça Porta, especial Covid-19, als metges hospitalaris

El Col·legi Oficial de Metges de Girona ha lliurat avui dijous 25 de març el V Premi Bonastruc ça Porta a la trajectòria professional mèdica especial Covid-19, al col·lectiu de metges de l’àmbit hospitalari. Han recollit els premis el Dr. Josep Maria Sirvent, cap del servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Trueta i del Santa Caterina, i la Dra. Àngels Gispert, cap del servei d'Urgències del Trueta.

El COMG va concedir tres premis el 2020 que no s’han pogut lliurar fins ara per la situació provocada per la Covid-19. Dijous passat, es va lliurar el guardó al col·lectiu de metges d’atenció primària en un acte que va servir per inaugurar la nova sala d’actes del COMG, situada a la tercera planta de l’Edifici Fòrum. El tercer premi Bonastruc ça Porta va ser concedir al col·lectiu de voluntaris que van respondre a la crida del COMG a l’inici de la crisi sanitària i es va lliurar en una breu trobada a l’estiu.

      

HOSPITAL
Dijous, 25 Març 2021

Tags: