Estrenem nova sala de pares i mares a la UCI pediàtrica i neonatal

Foto de la nova sala de pares i mares de la UCI pediàtrica i neonatal

Des de fa uns dies, les famílies que tenen un nadó ingressat a la Unitat de Cures Intensives pediàtrica i neonatal de l'Hospital Trueta disposen d'un espai de descans i esbarjo més confortable i acollidor.

Aquesta millora ha estat possible gràcies a les donacions rebudes en el marc de la campanya solidària "Fes + Trueta", que ha permès recollir els diners necessaris per renovar el mobiliari i els electrodomèstics de la sala de pares i mares ubicada al costat de la UCI pediàtrica i neonatal.

La nova sala disposa ara de 4 butaques amb respatller i reposapeus reclinables, microones, nevera, taula i cadires, moble llibreria, taula escriptori, penjador, llum de peu i cortines enrotllables. La millora de l'espai s'ha completat amb un canvi de les llums de sostre, pintura i la instal·lació d’una pica.

La Unitat de Cures Intensives pediàtrica i neonatal de l'Hospital Trueta atén cada any aproximadament 450 nounats, la major part dels quals són prematurs, i al voltant de 400 nens i nenes que requereixen cures intensives pediàtriques. En alguns casos, els ingressos es poden prolongar setmanes o mesos.

Aquesta Unitat, de referència per a tota la Regió Sanitària de Girona, s'orienta a millorar l’atenció i la inclusió de les famílies al voltant de les quals focalitza algunes de les seves actuacions, com ara facilitar la seva estada a la Unitat, promoure la participació de mares i pares en la cura dels fills, i afavorir l’alletament matern.

Foto de la nova sala de pares i mares de la UCI pediàtrica i neonatal   Foto de la nova sala de pares i mares de la UCI pediàtrica i neonatal

HOSPITAL
Diumenge, 15 Juliol 2018