El Conseller de Salut inaugura el nou Consultori Local de Sant Joan de les Abadesses

sala d'espera del nou Consultori Local de Sant Joan de les Abadesses

El Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, va inaugurar el dissabte 1 de març el nou Consultori Local de Sant Joan de les Abadesses, situat al carrer Somatenista Ramon d’Urg, cantonada amb Joan Maragall. Prèviament, el conseller va visitar l’Ajuntament del municipi.

El nou Consultori Local de Sant Joan de les Abadesses, que depèn de l’Àrea Bàsica de Ripoll i que va entrar en funcionament el 21 de febrer. Aquest disposa de 7 consultes (dues de medicina general, una de pediatria, tres d’infermeria i una polivalent) i una sala de tractaments, repartit en una superfície de 558 metres quadrats. També hi ha les zones d’atenció al públic així com una aula d’educació sanitària, sala de reunions i sala de descans. Les obres del nou Consultori han costat 1.322.000 euros, que han estat finançats pel CatSalut.

El nou equipament està obert de dilluns a divendres de 8 a 20h, i fora d’aquest horari els usuaris són atesos als dispositius d’Atenció Continuada del CAP Ripoll (obert cada dia de la setmana de 8 a 20h) i a l’Hospital de Campdevànol (cada dia de 20h a 8h).

PRIMARIA
Dissabte, 1 Març 2014