Centenars d’usuaris i veïns del CAP Taialà celebren el Dia Internacional de la Felicitat

usuaris i veïns del barri de Taialà celebren del Dia de la Felicitat al voltant del CAP

El CAP Dr. Joan Vilaplana de Taialà, a Girona, ha celebrat avui amb els seus usuaris i veïns del barri el Dia Internacional de la Felicitat, que va ser reconegut fa dos anys per l’Assemblea de les Nacions Unides.

Des de primera hora, el centre ha acollit l’activitat de l’arbre de la felicitat, en el qual els participants han pogut escriure les accions i les vivències que els fan feliços. Aquesta mateixa activitat s’ha dut a terme al Centre Cívic Ter, a l’Institut d’Educació Secundària Carles Rahola, a les escoles Tailà, Domeny i Balandrau, a l’Escola Bressol La Baldufa i al Consultori Local de Sant Gregori.

Sota el lema “Ser optimista i feliç genera salut”, el CAP Taialà ha acollit tota la setmana una exposició de pòsters amb consells per fomentar l’optimisme i la felicitat, i els professionals de medicina i infermeria del centre han repartit entre els seus pacients uns fulls on se’ls proposaven gestos i actituds positives.

L’activitat principal de la jornada s’ha celebrat a mig matí amb la caminada saludable que cada dijous s’organitza des del centre sanitari. En aquesta ocasió, els avis que habitualment participen a l’activitat dirigida per professionals del centre han caminat acompanyats dels menuts de l’Escola Bressol. Abans d’iniciar el recorregut, que els ha portat fins al Parc de Salut del barri, els participants han fet uns exercicis d’escalfament conjunts i se’ls ha obsequiat amb  pomes.

 

PRIMARIA
Dijous, 20 Març 2014