Sara Obelleiro, nova directora de l'EAP Banyoles

Dra.Sara Obelleiro

Us informem que la Dra. Sra Obelleiro és la nova directora de l'Equip d'Atenció Primària de Banyoles.

Sara Obelleiro Nadal neix a L’Hospitalet de Llobregat l'any 1987. És llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Urgències i Emergències per la Universitat de València finalitzat al 2019.
Fa l’especialització en Medicina Familiar i Comunitària a la Unitat docent de Girona, entre l’hospital Josep Trueta i el CAP Taialà. Una vegada acabada la residència, continua la seva vinculació amb l’ICS l'ABS Banyoles.
Dins l’ABS Banyoles, es dedica  a l’atenció d’adults. Ha estat Referent Clínic assistencial fins que ha iniciat, ara, la seva etapa en la direcció del mateix centre. Actualment és membre de COCOOPSI (CAMFiC) i del grup de recerca del grup Methtarisc (IDIAP) en fase de reacreditació. També ha participat com a ponent a diferents congressos i jornades estatals i comunitàries. A més, forma part del projecte d’inserció socio-laboral de dones en risc d'exclusió social “La Porta del Món” de l'entitat Món Banyoles" localitzat a la mateixa ciutat de Banyoles.

PRIMARIA
Dijous, 16 Febrer 2023