L’equip d’atenció primària de Sils, Vidreres i Maçanet i AECC-Catalunya contra el Càncer ofereixen un nou servei de suport psicològic

El 15 de novembre l’ICS Girona i AECC-Catalunya contra el Càncer Girona iniciaran una col·laboració amb l’equip d’atenció primària de Sils, Vidreres i Maçanet de la Selva per oferir un servei de suport a les persones diagnosticades de càncer i a les seves famílies. D’aquesta manera, els pacients oncològics de l’Àrea Bàsica de Salut, que també dona cobertura sanitària als usuaris de Riudarenes, podran beneficiar-se del suport de professionals de l’AECC, amb una psicooncòloga que quinzenalment passarà consulta al CAP de Maçanet de la Selva.

Amb aquesta iniciativa els usuaris dels centres de Sils, Vidreres i Maçanet podran beneficiar-se al propi CAP d’un conjunt d’eines terapèutiques dirigides a afavorir l’adaptació al procés de la malaltia i el tractament, així com de recursos per intervenir davant els trastorns psicològics que es puguin presentar.

El conveni és un pas més en l’objectiu d’oferir un servei de suport integral a les persones diagnosticades de càncer i a les seves famílies, garantint una millor coordinació entre els professionals de l'àmbit.

PRIMARIA
Dilluns, 8 Novembre 2021