8a Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut

Imatge de la 8a Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut

El proper 3 de juny de 2016 el Palau de Congressos de Girona acollirà la 8a Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut, que reunirà investigadores i investigadors representatius dels set instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l'organització i que permetrà posar en comú els darrers avenços científics que s'hi estan duent a terme, aquesta vegada en el camp de l'obesitat i la diabetis. L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) és l'encarregat de l'organització d'aquesta nova edició.

L'obesitat i la diabetis són problemes sanitaris de primera magnitud. L'ICS té una trajectòria de recerca rellevant en la prevenció, el diagnòstic i el tractament d'aquestes malalties, tant a l'atenció primària com als centres hospitalaris. Per això, aquesta 8a Jornada analitzarà els darrers avenços i estratègies per fer front a aquesta epidèmia del segle XXI.

Durant la trobada també es faran públics els noms dels guanyadors o guanyadores de la convocatòria 2016 dels premis a la Trajectòria Investigadora, als hospitals i a l'atenció primària de l'ICS, i també el Premi a l'Investigador o la Investigadora Jove. L'objectiu d'aquests guardons és fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d'alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

Trobareu tota la informació de la Jornada a la web de l'IDIBGI i també teniu un banner amb accés directe a la Intranet. Allà trobareu tota la informació relativa a la jornada a més del formulari d'inscripció.

 

 

ICSGIRONA
Dijous, 21 Abril 2016