La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS aprova el relleu dels gerents de l’Hospital Vall d’Hebron i de l’Atenció Primària de Barcelona Ciutat

Els canvis es faran efectius durant la primera quinzena de febrer. Mentre no es produeixin, els actuals gerents continuaran fent-se càrrec de la direcció dels seus centres

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS), a proposta de la Direcció Gerència de la institució, ha aprovat aquest dijous, 22 de gener de 2015, els nomenaments de Vicenç Martínez Ibáñez i Rafael Ruiz Riera com a nous gerents de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i de l’Àmbit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat, respectivament. Aquests canvis es faran efectius durant la primera quinzena de febrer.

Vicenç Martínez Ibáñez, actual gerent territorial de l’ICS a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària, substituirà en el càrrec José Jerónimo Navas. De la seva banda, Navas assumirà la posada en funcionament d’una nova àrea d’innovació corporativa que, entre d’altres, té l’encàrrec de donar impuls i visibilitat a tota la innovació que duen a terme els professionals de la institució, fomentar la transferència d’aquesta innovació, detectar aquella que es fa en altres centres nacionals i internacionals amb l’objectiu d’introduir-la a l’organització, i potenciar l’ICS com a proveïdor d’excel·lència i de referència del sistema sanitari català.

Rafael Ruiz Riera, actual gerent del Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample (CAPSE), substituirà en el càrrec Pilar Solans, que durant més de dues dècades ha desenvolupat la seva trajectòria professional a l’ICS.

La Comissió Executiva també ha expressat el seu reconeixement al compromís del Dr. Navas, el Dr. Martínez i la Dra. Solans amb la institució i a la valuosa tasca que han dut a terme.

ICSGIRONA
Divendres, 23 Gener 2015