Tret de sortida a les activitats del Nadal a l’Hospital Trueta i l’Àmbit d’Atenció Primària de Girona

Aquest dimecres 18 de desembre comencen les activitats que es duen a terme a la Gerència Territorial de l’ICS Girona en motiu de les festes de Nadal. L’objectiu d’aquestes iniciatives és celebrar aquesta festa amb usuaris i treballadors tant de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta com de l’Àmbit d’Atenció Primària; alguns dels actes se centren en fer més amable l’estada dels pacients ingressats a l’Hospital Trueta durant les festes nadalenques, especialment els més menuts, com el cagatió de Pediatria o les visites dels patges reials, els Reis d’Orient i els jugadors de futbol del Girona FC.

Per altra banda, l’ICS Girona també obre la celebració del Nadal a la ciutadania, i per això escolars de la demarcació han elaborat ornaments que demà ells mateixos col·locaran a l’arbre de Nadal que presidirà el vestíbul de l’Hospital Trueta durant aquests dies.

 

Programa dels actes de Nadal

18 de desembre

10h. Decoració de l’arbre de Nadal.

Els alumnes de les escoles CEIP Montjuïc, CEIP de Sant Gregori i escola Bambini decoraran amb ornaments que ells mateixos han confeccionat l’arbre de Nadal del vestíbul de l’Hospital Trueta. Els acompanyarà la música en viu de Natàlia Somriu, de l’Associació d'Estudiants de Medicina de la UdG. Aquests mateixos escolars seran els responsables d’escollir els dibuixos guanyadors del concurs de dibuix infantil dels fills i néts dels treballadors.

 

11:45. Encesa de llums i tret de sortida al Nadal a l’ICS Girona.

 

20 de desembre

14h. Concurs de pessebres i ornaments de Nadal. Es donarà a conèixer el resultat de la votació popular per a premiar els millors pessebres i ornaments de Nadal, creats per les diferents Unitats i Serveis de l’Hospital Trueta, així com els Equips d’Atenció Primària.

 

21 de desembre

10:30. Festa per als fills i néts dels treballadors. Al pavelló de Fontajau s’han organitzat dues hores i mitja de diversió, amb actuacions dels pallassos de l’Hospital, els Xaropclown, la màgia a càrrec de David el Mag, contes acompanyats de música i amb traducció en el llenguatge de signes, un planetari de Girocòsmics, tallers a càrrec de la Creu Roja Joventut, i una gran xocolatada per esmorzar.

 

12h. Concurs de dibuix dels fills dels treballadors.  En el transcurs de la festa infantil es donarà a conèixer el resultat del concurs de dibuixos dels fills dels treballadors de l'Hospital Josep Trueta i de l’Àmbit d’Atenció Primària d'entre 0 i 14 anys. Tots els dibuixos presentats quedaran exposats al vestíbul del Trueta.

23 de desembre

16h. Cagatió a la planta de Pediatria. Cagatió per als nens ingressats a la planta de Pediatria, amb la col·laboració de la Creu Roja Joventut.

 

3 de gener

13h. Visita dels jugadors del Girona FC. Una representació de la plantilla del Girona Futbol Club visitarà els nens ingressats a la planta de Pediatria del Trueta i els lliurarà alguns obsequis.

 

16h. Recollida de cartes per part dels patges reials. Una comitiva de patges reials vindrà a recollir les cartes als nens ingressats a Pediatria.

 

6 de gener

11h. Visita dels Reis Mags de la cavalcada de Girona.

Durant el matí els Reis Mags visitaran els nens ingressats a la planta de Pediatria.

ICSGIRONA
Dilluns, 16 Desembre 2013