La Sra. Cristina Adroher, economista, i el Dr. Juan Carlos Yébenes, intensivista, s’han incorporat recentment a l’organització de l’Aliança estratègica IAS-ICS Girona


 

La seva incorporació s’emmarca en la reorientació de la Gerència Territorial per abordar els reptes de l’IAS i l’ICS en aquest context i per als propers anys: l’avenç en el model assistencial de l'aliança, amb una visió en clau Campus Salut, i l’impuls al mapa d'ordenació sanitària que el Departament de Salut ha proposat per a la Regió Sanitària de Girona, en què l’aliança tindrà una paper clau.

En aquesta nova etapa, sense que això representi un increment de l'estructura directiva respecte a l'etapa anterior, la Sra. Adroher s’incorpora com a directora d’Estratègia, Innovació i Qualitat de l’IAS-ICS Girona, i el Dr. Yébenes com a director assistencial d'Atenció especialitzada de l'Aliança estratègica. Les seves funcions seran continuar desenvolupant el model assistencial que ens ha de conduir al futur Campus Salut, juntament amb les direccions del Trueta i del Santa Caterina, que no canvien, comandaments i equips.

La Sra. Adroher, compta amb una llarga trajectòria en el Sistema Sanitari Català. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, i màster en Economia de la Salut, ha estat cap d’Operacions del Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu, des del 2021 i fins l’actualitat. Anteriorment ha desenvolupat tasques d’economista i de suport estratègic a nivells directius al Servei Català de la Salut, i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

El Dr. Yebenes és intensivista, format a l'Hospital Josep Trueta. Ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional com a adjunt i cap de servei de l’UCI del Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Mataró). Des de la seva posició, i amb una àmplia visió territorial, va definir el Codi Sèpsia amb el Departament de Salut.

 

ICSGIRONA
Dimarts, 19 Març 2024

Tags: