Els infants ingressats a l'Hospital Trueta reben l'emocionant visita dels Patges Reials

L’Hospital Josep Trueta ha rebut aquest matí una visita molt especial. Els Patges Reials han portat il·lusió, diversió i regals als infants ingressats, que esperaven la seva arribada mirant rere les finestres de la sala conjunta de la 3a planta de l’hospital acompanyats dels seus familiars i el personal sanitari.

Les llums de diversos camions dels Bombers de Girona que han acompanyat la comitiva ha avisat de l’arribada dels Patges, que han fet una entrada sorprenent i divertida a la planta. Enfilants a una llarga escala i ajudats pels Bombers, dos dels patges han accedit a la tercera planta de l’hospital pel finestral, saludant, cantant i ballant amb els nens i les nenes aplegats a la sala. Just abans, la resta de la comitiva reial havia accedit pel passadís de Pediatria a ritme de violins i cantant.

Els patges també han portat una bossa carregada d’obsequis i llaminadures, que han anat repartint per les habitacions de pediatria. D’aquesta manera, els infants, amb la complicitat dels seus familiars i el personal sanitari, han rebut els regals d’una manera original i divertida, que els permetrà guardar un record bonic .

Des de l’Hospital Trueta agraïm a tots aquells que han fet possible aquesta visita tan especial.  

 

  
 

  

 

 

ICSGIRONA
Divendres, 5 Gener 2024

Tags: