15 de juny: 1a Jornada de Genòmica Clínica i Medicina Personalitzada de la Regió Sanitària Girona

Logo Jornada Genòmica

El. proper 15 de juny de 2023 s'organitza la 1a Jornada de Genòmica Clínica i Medicina Personalitzada de la Regió Sanitària Girona, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona.

Amb el lema "Medicina personalitzada per guanyar vida", aquesta primera edició té l'objectiu d'introduir-nos en el camp de la genòmica clínica per entendre les possibilitats que ofereix aquesta disciplina i com està canviant la manera d'atendre els pacients. La Jornada també vol donar a conèixer les aplicacions de la genètica en l'estudi i el diagnòstic de malalties cardiovasculars, oncològiques, neurològiques o psiquiàtriques. Finalment ens proposem comprendre i debatre els reptes socials i ètics que pot generar la medicina personalitzada.

Aquesta primera Jornada vol ser un acte de reconeixement a la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu que, amb el seu suport, ha fet possible que la demarcació de Girona disposi d'un nou Laboratori de Diagnòstic Molecular dotat amb tecnologia d’anàlisi genètica de darrera generació. Un nou equipament que ha de permetre donar resposta a les necessitats dels pacients del territori, que podran disposar del diagnòstic més precís i del tractament més personalitzat que la seva malaltia requereixi.

Tant si sou genetistes o assessors genètics, com si treballeu en alguna de les especialitats vinculades a la genòmica clínica, o senzillament sou professionals de l’àmbit sanitari interessats en aprofundir una mica més en el món de la medicina personalitzada, us convidem a acompanyar-nos.

Us animem a visitar la web de la Jornada, des de la qual podreu realitzar la vostra inscripció: https://www.jornadagenomicagirona.cat/

Descarregueu-vos el Programa

Feu la vostra inscripció

Banner imatge jornada

ICSGIRONA
Dimarts, 18 Abril 2023

Tags: