El gegantó Mau visita el Trueta i el CUAP Güell per donar les gràcies als professionals sanitaris

Ahir diumenge l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Triueta i el Centre d'Urgències d'Atenció Continuada Güell van rebre la visita del gagantó Mau i part de la Colla de Geganters de Sant Celoni, que divendres van iniciar un periple per la majoria d'hospitals i CUAP de Catalunya. La visita d'emmarca dins el projecte Onada d’agraïments, que recorrerà més de 1.800 km aturant-se en més d’una quarantena d’hospitals i CUAP de totes les regions sanitàries del Principat de Catalunya, des de Vielha fins a Amposta.L’inici va ser el 16 de setembre a l’hospital de Sant Celoni i s'allargarà el final el 7 d’octubre al Departament de Salut de la Generalitat, Barcelona. Durant les visites, es llegirà un manifest i els voluntaris del projecte intercanviaran paraules amb els equips dels centres.

Els geganters van visitar els centres de Girona on van ser rebuts per una representació dels treballadors. L'organització va llegir un escrit d'agraïment i, després de donar-los les gràcies per la seva visita, en Mau i la seva colla ven fer una ballada.

El gegantó Mau forma part de la Colla de Geganters de Sant Celoni des de l’any 1996, pesa 28kg. i habitualment va vestit de geganter de la Colla. En aquesta ocasió, s’ha mudat amb una bata blanca de sanitari.

Visuta a l'Hospital Trueta

Representants de la Colla de Gegants de Sant Celona amb professionals del Trueta   Un moment del discurs d'agraïment dels Geganters.   La cap de guàrdia donant les gràcies per la visita.

 

Visita al CUAP Güell

La visita d'en Mau al CUAP Güell   La visita d'en Mau al CUAP Güell   En Mau a les escales del CUAP

 

ICSGIRONA
Dilluns, 19 Setembre 2022

Tags: