Nous residents: què cal saber?

Una resident fent una ecografiaSi esteu valorant la possibilitat de fer  la vostra especialització a l’Hospital Josep Trueta de Girona, en primer lloc, moltes gràcies per tenir-nos en compte. Volem que sapigueu que els professionals de l’Hospital estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu relacionat amb aquesta etapa formativa per tal que estigueu segurs de la vostra elecció i així mateix us convidem a visitar el servei pel qual tingueu interès. 

L’Hospital Trueta de Girona és un centre amb més de 2.000 professionals, més de 400 llits, 11 sales quirúrgiques, sis sales d'intervencionisme i dues sales de parts, i és el centre de referència de la Regió Sanitària de Girona, amb una població de més de 800.000 persones, a qui presta serveis de terciarisme. A més, actua com a hospital bàsic per a una població de 300.000 persones.

Justament el dimensionat del centre és un dels principals atractius per fer-hi la residència: suficientment gran per assumir activitat assistencial d’alta complexitat, i alhora suficientment petit com perquè les relacions encara tinguin un punt de familiars i permetin una integració total del resident a l’equip assistencial.

Per conèixer-nos millor com a centre, una bona oportunitat és assistir a la Jornada de Portes Obertes que es realitza cada any a la primavera. En aquesta jornada, teniu l’oportunitat de conèixer millor com s’organitza la formació especialitzada al nostre centre, conèixer els diferents serveis i  parlar amb residents que han escollit el Trueta per fer aquesta etapa formativa.

 

Si heu escollit fer la residència al Trueta...

Si veniu a cursar la vostra especialitat a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, cal que us poseu en contacte amb la secretaria de la Comissió de Docència de l'Hospital:

Presidenta: Yolanda Silva Blas
Ubicació: 3ª planta de l'edifici annex a l'Hospital Trueta, despatxos 307 i 308
Secretària: Sònia Asencio Duran
Correu electrònic: docenciahtrueta.girona.ics[arroba]gencat.cat
Telèfons: 972 94 02 00, extensió 2207 

També, caldrà que envieu a següent documentació escanejada:

  • DNI o NIE
  • La titulació acadèmica de Medicina o Infermeria
  • Full original credencial d’adjudicació de plaça del Ministerio
  • Certificat negatiu del registre de delictes sexuals
  • Carnet de col·legiat/da o certificat
  • Dades bancàries on consta l'IBAN
  • El pdf adjuntat omplert

 

Hospital