Nous residents: què cal saber?

Una resident fent una ecografiaSi esteu valorant la possibilitat de fer  la vostra especialització a l’Hospital Josep Trueta de Girona, en primer lloc, moltes gràcies per tenir-nos en compte. Volem que sapigueu que els professionals de l’Hospital estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu relacionat amb aquesta etapa formativa per tal que estigueu segurs de la vostra elecció i així mateix us convidem a visitar el servei pel qual tingueu interès. 

L’Hospital Trueta de Girona és un centre amb 2.000 professionals, 400 llits, 11 sales quirúrgiques i dos sales de parts, (hauríeu de verificar-ho) i potser afegir sala d’intervencionsime o el que considereu del terciarisme que és el centre de referència de la Regió Sanitària de Girona, amb una població d’unes 800.000 persones, a qui presta serveis de terciarisme, A més, actua com a hospital bàsic per a una població de 300.000 persones.

Justament el dimensionat del centre és un dels principals atractius per fer-hi la residència: suficientment gran per assumir activitat assistencial d’alta complexitat, i alhora suficientment petit com perquè les relacions encara tinguin un punt de familiars i permetin una integració total del resident a l’equip assistencial.

Per conèixer-nos millor com a centre, una bona oportunitat és assistir a la Jornada de Portes Obertes que es realitza cada any a la primavera. En aquesta jornada, teniu l’oportunitat de conèixer millor com s’organitza la formació especialitzada al nostre centre, teniu la possibilitat de conèixer els diferents serveis i de parlar amb residents que han escollit el nostre centre per fer aquesta etapa formativa.

 

Si heu escollit fer la residència al Trueta...

Si veniu a cursar la vostra especialitat a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, cal que us poseu en contacte amb la secretaria de la Comissió de Docència de l'Hospital:

Presidenta: Yolanda Silva Blas
Ubicació: 3ª planta de l'edifici annex a l'Hospital Trueta, despatxos 307 i 308
Secretària: Sònia Asencio Duran
Correu electrònic: docenciahtrueta.girona.ics[arroba]gencat.cat
Telèfons: 972 94 02 00, extensió 2207 

També, caldrà que comenceu a preparar la documentació que haureu de lliurar a la Oficina d'Atenció al Personal:

  • Una fotocòpia del DNI o NIE
  • Una fotocòpia de la targeta de la seguretat social o del certificat
  • Una fotocòpia de la titulació acadèmica
  • Full original credencial d’adjudicació de plaça
  • Fotocòpia del carnet de col·legiat/da o certificat
  • Fotocòpia de la cartilla on consten les dades bancàries

 

Hospital