Encara podeu realitzar la vostra inscripció a la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona fins el 16 de novembre

Us recordem que el proper 22 de novembre tindrà lloc a Roses, la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona que porta per títol "Ara et toca a tu, ara ens toca a tots". El dia 16 també és l'últim dia per realitzar la vostra inscripció: http://icsgirona.cat/ca/contacta/1344

La XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona ha estat acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb 0,5 crèdits.

Per onzena vegada, els professionals d’atenció primària ens retrobarem, aquest cop al Teatre Municipal de Roses, per visualitzar, analitzar i debatre el què fem i podem fer per millorar dia a dia, la nostra salut pública i universal.

Amb la finalitat de reflexionar sobre quina és l’aportació que cada professional de l’atenció primària realitza a nivell individual i col·lectiu en el dia a dia, per tal d'aconseguir visualitzar la innovació, els projectes i l'excel·lència del nostre treball en l'àmbit assistencial s'ha escollit el lema de la jornada Ara et toca a tu, ara ens toca a tots!Per això us convidem a participar-hi de manera activa, aportant les vostres experiències i projectes en forma de comunicació. En aquesta ocasió giraran entorn d’algunes línies del Pla de Salut com la integració social sanitària i l’empoderament, tant del professional com de l’usuari. Per això volem donar-hi cabuda a tots els professionals sanitaris i no sanitaris que treballin en l’àmbit de l’atenció primària.

Trobareu tota la informació a www.jornadesabsgirona.cat

 

PRIMARIA
Dilluns, 12 Novembre 2018