Dues recerques de Girona entre els ajuts lliurats per l’IDIAPJGol i l’ICS a la investigació a l'atenció primària

L’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol) i l’Institut Català de la Salut (ICS) han lliurat els ajuts a la recerca en atenció primària IDIAPJGol-ICS. L’objectiu d’aquesta convocatòria és motivar els professionals del primer nivell assistencial i donar-los suport per incrementar la recerca de qualitat en l’àmbit de l’atenció primària. Entre els projectes seleccionats n'hi ha dos de la Gerència Territorial de Girona:

-“Associació de les agrupacions d'estils de vida amb la posició socioeconòmica i la comorbiditat en població amb risc cardiovascular intermedi.” Investigadora: Esther Lázaro, de l’EAP Sant Feliu de Guíxols, Unitat de Suport a la Recerca Girona.

-"El nivell i la variació del risc cardiovascular (RCV) en la prevenció primària de la demència.” Investigadora: Ester Fages, de l’EAP Sarrià de Ter, Unitat de Suport a la Recerca Girona.

Enguany s’han incorporat com a novetats la modalitat infermeria/pediatria en la 20a Convocatòria d’ajuts a projectes de recerca en atenció primària de salut i la 1a Convocatòria d'ajut econòmic complementari a estades i formació en centres de recerca estrangers. Aquesta última convocatòria ha quedat deserta i s’ha obert un nou termini de sol·licitud que finalitza el 15 de maig.

Adjuntada trobareu la nota de premsa amb tota la relació de guardonats.

 

Document Adjunt: 

PRIMARIA
Divendres, 4 Maig 2018