L’ICS convida els professionals de l’organització a sumar-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una campanya a les xarxes socials

Cartell de la campanya per la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Per participar-hi cal compartir a Twitter una fotografia explicant de quina manera es fan els desplaçaments a la feina amb un transport sostenible i entre tots els missatges rebuts se sortejaran entrades per anar a veure La Jaula de las Locas. El Musical

L’ICS se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre. Amb el lema “Combina i mou-te!”, l’esdeveniment promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són la utilització de diferents modalitats de transport segons el tipus de desplaçament.

Per aquest motiu, l’ICS vol implicar els professionals i la ciutadania en els objectius de la iniciativa i estimular un ús del transport sostenible que sigui compatible amb la vida quotidiana. La utilització de vehicles de motor té un efecte directe en la salut de la població, ja sigui per l’impacte negatiu que la contaminació atmosfèrica genera sobre els sistemes respiratori i cardiovascular, ja sigui perquè és una pràctica que propicia el sedentarisme i la inactivitat física.

Del 16 al 22 de setembre, l’ICS convida els professionals que treballen a la institució o als centres de recerca adscrits a iniciar-se en l’hàbit de la mobilitat sostenible amb accions com ara desplaçar-se al seu centre de treball a peu, en bicicleta, en transport públic, en vehicle elèctric o compartint vehicle, sempre en la mesura de les possibilitats de cada persona, de les característiques del trajecte o de l’oferta de mitjans de transport disponible.

En aquest sentit, també vol animar les persones que hi participin a compartir la seva experiència a través de Twitter, enviant imatges que mostrin com es desplacen al centre sanitari o tornen a casa seguint aquestes o altres alternatives sostenibles. Cal indicar el nom del centre d’origen o destí (per exemple, #CAPMaragall) i les etiquetes #mobilitat2018 i #ICSSostenible.

Entre els professionals que hi participin se sortejaran tres entrades dobles per a una de les estrenes de la cartellera teatral de Barcelona: La Jaula de las locas. El Musical, que es fa al teatre Tívoli i està protagonitzada per Àngel Llàcer i Ivan Labanda.

Condicions del concurs

 • Només s'acceptaran imatges enviades per treballadors de l'ICS o dels instituts de recerca adscrits a l'organització.
 • La fotografia ha de mostrar clarament el mitjà de transport que s’ha fet servir per traslladar-se de casa al centre de treball o viceversa, ja sigui a peu, en bicicleta, en transport públic, en vehicle elèctric o compartint vehicle o qualsevol altra alternativa sostenible amb el medi ambient.
 • Les imatges s’han de compartir a través de Twitter, amb les etiquetes #mobilitat2018 i #ICSSostenible, així com la corresponent al centre d’origen o destí (per exemple, #CAPMaragall).
 • Les persones participants han de seguir el perfil corporatiu @icscat. Aquesta mesura s'aplica perquè des de l'organització es pugui contactar amb elles en cas que hi hagi qualsevol dubte. Si el nom d’algun dels professionals que participen no s’identifica prou clarament en el seu compte de Twitter, l'organització s’hi es posarà en contacte a través d'un missatge directe. Les persones que no desitgin fer pública la seva identitat, podran participar en el concurs enviant un missatge directe.
 • S'acceptaran fins a tres participacions per treballador, amb imatges diferents.
 • El termini de recepció de les imatges acabarà el 22 de setembre a les 23.59 h. El nom dels guanyadors es donaran a conèixer la setmana següent.
 • Hi haurà tres missatges guanyadors, que s’escolliran mitjançant un sorteig que es farà a través de la plataforma Random.org.
 • Els tres missatges guanyadors hauran de correspondre a tres persones diferents. Si quan es fa el sorteig apareixen com a guanyadors més d’un missatge del mateix autor, es tornarà a generar el nombre aleatori a través de Random.org fins que es desfaci la coincidència.
 • Els premis són tres entrades dobles per a l’obra La Jaula de las locas. El Musical, que es fa al teatre Tívoli, per a alguna de les sessions programades entre els dies 29 de setembre i 3 d’octubre.
 • Les persones que participen en el sorteig accepten que l'ICS faci difusió de les imatges enviades a través dels canals de comunicació de la institució.
 • Els participants han d'acceptar les condicions del concurs.

 

ICSGIRONA
Dimarts, 18 Setembre 2018