Girona acull les XXIV Jornada de prevenció de riscos laborals en l’àmbit sanitari

La Unitat Bàsica de Prevenció de la Gerència Territiruial Girona organitza pel proper 1 de juny la XXIV Jornada de prevenció de riscos laborals en l’àmbit sanitari. Aquesta jornada, que se celebrarà a l'Auditori Josep Irla, té per objectiu resoldre les qüestions que s’hagin pogut generar arran de la publicació, el març de 2017,  de la “Guia d’actuació per a la prevenció de riscos laborals davant d’agents biològics perillosos altament transmissibles en centres sanitaris”.
És per aquest motiu, que oferim als participants a la jornada l’oportunitat d’enviar-nos, juntament amb la inscripció, aquells temes que vulguin tractar o dubtes que puguin tenir, per tal de poder donar-los resposta el dia de l’acte.

Per aconseguir aquests objectius, hem escollit ponents qualificats, entre tècnics de prevenció de riscos laborals, medicina del treball i medicina preventiva.

 

Aquesta jornada va dirigida a personal de serveis de prevenció de l’àmbit sanitari, tant de l’àmbit hospitalari com de l’atenció primària
Podeu fer les vostres inscripcions a través de: http://idibgi.org/ca/content/JornadaPrevencioinscripcions

Descarregueu-vos el programa aquí.

ICSGIRONA
Dijous, 3 Maig 2018