Conferència de prestigi: "Intel·ligència artificial i Big Data en salut: el canvi de paradigma està servit"

Dr. Josep Ibeas

L’Associació de Facultatius Jubilats Dr. Josep Trueta us convida a la conferència de prestigi "Intel·ligència artificial i Big Data en salut: el canvi de paradigma està servit", que anirà a càrrec del Dr. Jose Ibeas. L'acte tindrà lloc el proper divendres 22 d'octubre a les 13h. a la sala d'actes de l'Hospital Dr. Josep Trueta.

La conferència es podrà seguir també via zoom, en directe a partir del següent enllaç i amb el següent codi d'accés: 006769 

Dr. Josep Ibeas

Doctor en Medicina (Ph.D.). Màster en Medicina basada en l’evidència. Postgrau en Processament de Big Data i Intel·ligència Artificial per a Ciències de la Vida. Actualment és consultor del Departament de Nefrologia, director del Grup de Nefrologia Clínica, Intervencional i Computacional de l'Institut de Recerca i Innovació de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Barcelona.

Té una gran experiència en malalties renals cròniques i accés vascular en l’àmbit assistencial, docent i investigador, amb més de 500 comunicacions i conferències a congressos nacionals i internacionals i diverses publicacions nacionals i internacionals, la direcció de tesis doctorals; i guardonat amb 13 premis. Membre del Comitè Ètic de Recerca Clínica de l’Hospital Universitari Parc Taulí.

Membre del grup de treball d'Intel·ligència Artificial de la Societat Espanyola de Nefrologia. Director del Màster en Intel·ligència Artificial i Big Data en Salut de l’Hospital Universitari Parc Taulí i Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

És el secretari del grup de treball sobre accés vascular que pertany a la Societat Espanyola de Nefrologia. Membre del Grup de Treball d’Accés Vascular de la Societat Catalana de Nefrologia. Membre del grup de treball de Nefrologia Intervencionista de la Societat Espanyola de Nefrologia. Vicepresident del Grup Multidisciplinari Espanyol d’Accés Vascular (GEMAV). Expresident de la Vascular Access Society (VAS).

HOSPITAL
Dijous, 21 Octubre 2021