Presentació de l'EM-line memory! Programa de rehabilitació cognitiva

El proper 18 de gener al matí a l'Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona, tindrà lloc la presentació del  “Projecte EM-line!”, un programa de rehabilitació cognitiva que inicialment va ser creat per a pacients afectats d’esclerosi múltiple. L’objectiu principal del “Projecte EM-line!” és proporcionar un instrument de rehabilitació cognitiva perquè els pacients ho puguin utilitzar des de casa seva, sense necessitat que el tractament interfereixi en les seves activitats habituals, amb implicació dels familiars i sense cost econòmic.

De tot el material que es va crear en el “Projecte EM-line!” s’ha seleccionat el que estimula i millora els processos de memòria que estan afectats tant en l’esclerosi múltiple com també en d’altres malalties. Aquesta eina s’ha anomenat “EM-line! memory” i  és la primera web disponible de rehabilitació cognitiva.

La Jornada va dirigida a neuropsicòlegs i psicòlegs clínics, neuròlegs, metges rehabilitadors, logopedes, terapeutes ocupacionals i representats d’associacions de pacients amb malalties neurològiques.

Més informació i inscripcions a: http://idibgi.org/ca/jornadaEMLINE

 

Document Adjunt: 

HOSPITAL
Dijous, 28 Desembre 2017