Cirurgia ortopèdica i traumatologia

Servei Assistencial

Presentació

El Servei de COT de L’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta és el servei de referència de l’especialitat dins el conjunt de les comarques gironines, oferint assistència especialitzada a una població de gairebé 275.000 persones, incloent-hi les 7 àrees bàsiques de referència (Girona Sta.Clara, Montilivi, Can Gibert del Plà, Taialà, Sarrià, Celrà i Banyoles).

Situat a la 6ª planta de l’Hospital Universitari de Girona, compta amb 28 llits i un equip de 60 professionals que s’ocupen directament de la cura i tractament de les persones amb malalties de l’aparell locomotor.  

El Servei es divideix en una Secció de Traumatologia, que s’encarrega del tractament dels pacients amb lesions traumàtiques, i una Secció d’Ortopèdia, que s’ocupa del diagnòstic i tractament del conjunt de malalties que afecten l’aparell locomotor.

Dins la Cartera de Serveis que ofereix la Unitat, com a centre de referència de les comarques gironines, s’inclouen les principals patologies i procediments de l’aparell locomotor.

El Servei és especialment rellevant com a centre de referència en pacients amb patologia d’esquena, complicacions de les intervencions de pròtesi de maluc i genoll (incloent-hi una Unitat de Sèptics per al tractament d’infeccions de pròtesi i revisions d’artroplàsties d’extremitat superior), tractament de les malalties degeneratives dels adults i joves (on s’inclou l’artroscòpia de maluc i les noves tècniques quirúrgiques substitutives de maluc), l’ortopèdia infantil i el maneig i tractament dels pacients politraumàtics (aquells que pateixen múltiples lesions i fractures, especialment després d’un accident de trànsit).

Ubicació: Servei: 6ª planta A Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta

Cap Servei: Miquel Àngel Froufe Siota

Supervisora: Elisabeth Salinas Palacios

Secretaria: Mila Prior Tió
 

Telèfon: 972940298

Correu electrònic: cot.girona.ics[arroba]gencat.cat

Horaris

Secretaria COT de 8 a 15h
Passi visita COT de 8 a 08:35h.
Passi visita conjunt Servei dilluns 9:15 a 10h (informació familiars)
Informació als familiars de pacients ingressats. Dilluns a divendres 8:45h

Àmbit: 

Hospital