Fes + Trueta. Col·labora amb nosaltres!

La teva salut, la nostra motivació

Promoure i tenir cura de la salut dels pacients a través d’un tracte i una assistència excel·lents és la nostra motivació i la nostra prioritat. Per això, l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta ofereix 36 especialitats mèdiques i quirúrgiques, i disposa dels mitjans diagnòstics i terapèutics més avançats per dur-les a terme.

Des d'ara mateix, tu també pots implicar-te en el projecte assistencial del Trueta i ajudar-nos a obtenir recursos complementaris a les aportacions públiques per millorar encara més la qualitat de l’assistència i el confort que oferim a les nostres instal·lacions.

Les teves aportacions altruistes es destinaran sempre a projectes concrets que potenciïn les capacitats i les condicions de l'Hospital, com ara l'adquisició de nous aparells electromèdics, l’equipament tecnològic d’una sala per fer proves o exploracions, o l’adequació d’espais per fer-los més amables a pacients i familiars. També ens permetran iniciar o donar continuïtat a projectes que ajudin a avançar en el tractament i la cura d’algunes malalties.

Com pots ajudar-nos?

Hi ha nombroses possibilitats de col·laborar amb l’Hospital:

  • Donacions econòmiques
  • Donacions de material
  • Activitats solidàries a favor del Trueta
  • Patrocinis

Projectes solidaris oberts

Aquests són alguns dels projectes que volem fer realitat gràcies a la teva col·laboració:

Si vols més informació sobre els projectes que pots ajudar a finançar, no dubtis a contactar amb nosaltres per correu a mestrueta@gencat.cat o truca’ns al 972 941 341.

Fes una donació

La teva solidaritat suma. Fes una donació, petita o gran, i participa activament en el creixement del Trueta. Entre tots farem més!

Totes les donacions a l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, centre públic de la Generalitat de Catalunya, es vehiculen a través de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Doctor Josep Trueta (IDIBGI), institució també pública de la qual l'Hospital n'és patró principal.

Beneficis fiscals

Projectes solidaris assolits

Aquests són alguns dels projectes que ja són una realitat gràcies a la solidaritat i la generositat de particulars i entitats col·laboradores:

 

Empreses, entitats i particulars que col·laboren amb l'Hospital

Valors que promovem

 

Hospital