Fes + Trueta. Col·labora amb nosaltres!

La teva salut, la nostra motivació

Promoure i tenir cura de la salut dels pacients a través d’un tracte i una assistència excel·lents és la nostra motivació i la nostra prioritat. Per això, l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta ofereix 36 especialitats mèdiques i quirúrgiques, i disposa dels mitjans diagnòstics i terapèutics més avançats per dur-les a terme.

Des d'ara mateix, tu també pots implicar-te en el projecte assistencial del Trueta i ajudar-nos a obtenir recursos complementaris a les aportacions públiques per millorar encara més la qualitat de l’assistència i el confort que oferim a les nostres instal·lacions.

Les teves aportacions altruistes es destinaran sempre a projectes concrets que potenciïn les capacitats i les condicions de l'Hospital, com ara l'adquisició de nous aparells electromèdics, l’equipament tecnològic d’una sala per fer proves o exploracions, o l’adequació d’espais per fer-los més amables a pacients i familiars. També ens permetran iniciar o donar continuïtat a projectes que ajudin a avançar en el tractament i la cura d’algunes malalties.

Com pots ajudar-nos?

Hi ha nombroses possibilitats de col·laborar amb l’Hospital:

  • Donacions econòmiques
  • Donacions de material
  • Activitats solidàries a favor del Trueta
  • Patrocinis

Projectes solidaris oberts

Aquests són alguns dels projectes que volem fer realitat gràcies a la teva col·laboració:

Si vols més informació sobre els projectes que pots ajudar a finançar, no dubtis a contactar amb nosaltres per correu a mestrueta@gencat.cat o truca’ns al 972 941 341.

Fes una donació

La teva solidaritat suma. Fes una donació, petita o gran, i participa activament en el creixement del Trueta. Entre tots farem més!

Beneficis fiscals

Projectes solidaris assolits

Aquests són alguns dels projectes que ja són una realitat gràcies a la solidaritat i la generositat de particulars i entitats col·laboradores:

 

Empreses, entitats i particulars que col·laboren amb l'Hospital

Valors que promovem

 

Hospital